Documenten

Hieronder vindt u een overzicht van relevante documenten. Findex Vermogensbeheer is een handelsnaam van De Vermogensbeheerders BV. Voor de meest actuele documenten verwijzen wij u via de onderstaande links naar de website van De Vermogensbeheerders BV.

Orderuitvoeringsbeleid

Beloningsbeleid

Klachtenbeleid

Governancebeleid

Duurzaamheidsverklaring

Begrippenlijst Beleggen

Beleid voorkomen belangenconflicten


Veiligheid

Findex Vermogensbeheer werkt samen met twee professionele partijen, de depotbanken KBC Securities Services en Saxobank, waar een effectenrekening op uw naam kan worden geopend. Een eventueel faillissement van Findex Vermogensbeheer heeft geen gevolgen voor uw effecten en liquiditeiten die u bij deze depotbanken aanhoudt.

De rol van de depotbanken is beperkt tot die van faciliterende instellingen. Dit betekent dat zij onze opdrachten uitvoeren en administreren. Deze samenwerking wordt vastgelegd in een tripartiete overeenkomst. Door middel van heldere rapportages en uw eigen internettoegang blijft u op de hoogte van de ontwikkelingen binnen uw beleggingsportefeuille en kunt u alle uitgevoerde mutaties raadplegen. Uiteraard ontvangt u een overzicht van de kosten, zoals transactiekosten en beheervergoeding.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x