Over ons

Findex Vermogensbeheer (handelsnaam van De Vermogensbeheerders) is een onafhankelijk vermogensbeheerkantoor actief sinds 2010. We zijn een groeiend team van experts met een passie voor beleggen.

Wij leggen ons volledig toe op het beheer en het monitoren van de beleggingsportefeuilles terwijl de bewaring en administratie van uw beleggingen op een rekening op uw eigen naam wordt toevertrouwd aan een van onze depotbanken. Dankzij deze scheiding van beheer en bewaring geniet u als cliënt van maximale zekerheid.

Via uw eigen Findex cliëntportaal is het mogelijk uw portefeuille bij de betreffende bank op elk moment te bekijken.
Koen Haghedooren

Vermogensbeheerder / Zaakvoerder - Findex Vermogensbeheer België

Koen begon eind jaren ‘90 met beleggen en is inmiddels 16 jaar professioneel actief in de financiële wereld. Na zijn studies handelswetenschappen is hij gestart bij BNP Paribas Securities Services als corporate actions account manager. Nadien is hij zich gaan richten op private banking als vermogensbeheerder bij BNP Paribas Fortis, Van Lanschot en Degroof Petercam. Zijn specialisatie ligt in het op maat samenstellen van beleggingsportefeuilles. Na een korte periode in Luxemburg is hij sinds eind 2020 als vermogensbeheerder / zaakvoerder aan de slag bij Findex Vermogensbeheer België. In zijn vrije tijd besteedt Koen veel tijd aan zijn gezin en is hij regelmatig op de golfbaan terug te vinden. Als gediplomeerd sommelier geniet hij graag van een goed glas wijn in aangenaam gezelschap.Lodewijk Van Meel

Risk & Compliance - Findex Vermogensbeheer

Al voor zijn studie Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg had de effectenwereld de interesse van Lodewijk. In 1997 startte hij als Market Maker (optiehandelaar) op de Amsterdamse Optiebeurs. Het gemis aan klantcontact heeft Lodewijk doen besluiten om in 2006 de stap naar een grootbank te maken en later naar een vermogensbeheerder. Aldaar gaf Lodewijk beleggingsadvies en beheerde hij de toevertrouwde vermogens van particulieren, kerken, stichtingen, (semi-) overheden en institutionele partijen. Sinds 2014 is Lodewijk directielid bij De Vermogensbeheerders. Lodewijk is in zijn vrij tijd veel in zijn tuin te vinden, bereidt graag mooie gerechten in de keuken en is regelmatig actief bezig als vrijwilliger voor diverse goede doelen/activiteiten. Lambert Vervoort

Vermogensbeheerder / Account manager - Findex Vermogensbeheer

Lambert heeft meer dan 20 jaar ervaring in beleggen. Begonnen (1995) als handelaar op de agrarische termijnmarkt en daarna (sinds 1997) als beleggingsadviseur bij kleine vermogensbeheerders. In 2004 is Lambert zich gaan richten op het vermogensbeheer. In 2010 heeft hij Post Vermogensbeheer (De Vermogensbeheerders) opgericht. In zijn vrije tijd is Lambert al jaren actief als voorzitter (en speler) bij de voetbalclub.
{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x