Over Findex

Findex Vermogensbeheer (handelsnaam van De Vermogensbeheerders) is  actief sinds 2010. We zijn een groeiend team van experts met een passie voor beleggen. Naast een kantoor in Vught hebben we sinds 2017 ook een vestiging in het centrum van Schaijk om onze klanten te ontvangen. Op deze pagina vindt u meer over ons, ons bedrijf en onze opvattingen.

ONAFHANKELIJK

Findex is een onafhankelijk vermogensbeheerkantoor. De bewaring en administratie van uw beleggingen worden op uw eigen naam verzorgd door een van onze depotbanken. Dankzij deze scheiding van beheer en bewaring geniet u als cliënt van maximale zekerheid en kunnen wij ons volledig toeleggen op het beheer en monitoren van beleggingsportefeuilles.

KWALITATIEF

Om de kwaliteit en onafhankelijkheid van Findex te blijven waarborgen staan we met onze AFM vergunning als beleggingsonderneming onder constant toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en De Nederlandsche Bank (DNB). Dit zijn controles op integriteit, deskundigheid, transparantie, financiële zekerheid en zorgplicht. Daarnaast vinden er ook periodieke controles op onze dossiers plaats. Deze zullen uitgevoerd worden door een onafhankelijk compliance kantoor met als doel onze dienstverlening doorlopend te optimaliseren en te blijven voldoen aan veranderende wet- en regelgeving.

Extra zekerheid heeft u door onze actieve registratie bij het Dutch Securities Institute (DSI). Deze instantie werkt, op initiatief van de brancheorganisaties en Euronext Amsterdam, aan het verbeteren van de integriteit en deskundigheid van de aangesloten bedrijven en hun adviseurs in de effectenhandel. Findex is uiteraard ook aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD), dit is een geschilleninstantie waarin alle geschillenregelingen zijn samengevoegd.

FILOSOFIE & KERNWAARDEN

Omdat u een belangrijke opdracht bij ons neerlegt en ons vertrouwen geeft om hier een goed beheer over te voeren, kiezen wij voor een persoonlijke aanpak. Bij Findex bent u niet één van de 200 relaties van een vermogensbeheerder. Wij hebben aandacht voor u en uw vermogen en daarom bestaan onze portefeuilles uit een beperkt aantal relaties per beheerder.

Wij zijn van mening dat het belangrijk is dat u zelf actief betrokken blijft bij uw vermogen en kiezen daarom voor een dienstverlening gericht op persoonlijke aandacht. Wij zullen ons actief richting u opstellen, maar waarderen het ook als u zich actief richting ons opstelt.

Transparantie is een belangrijk onderdeel van vermogensbeheer. Transparantie over kosten, transparantie over verwachtingen en transparantie wanneer zaken niet hebben gebracht wat ze zouden moeten brengen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x